Ügyvédi honlap

A személyes ajánlás után az interneten történő keresés a jogi képviselő, ügyvéd kiválasztásának legnépszerűbb módja. Így irodája mellett célszerű virtuális megjelenésére, honlapjára is kiemelt figyelmet fordítania.

Partneroldalunkon, az Ügyvédihonlap.hu-n számos előre megtervezett elegáns, ügyvédi honlap mintát talál, melyek alapján honlapja 5 munkanap alatt elkészülhet. Megrendelés esetén a kiválasztott website arculat az Ügyvédihonlap.hu kínálatából véglegesen törlésére kerül, így más számára hasonló oldal nem készül.

Az Ön feladata csupán a munkatársunkkal egyeztetett menüpontok tartalmának megszerkesztése és megküldése a domain regisztrációs lap visszaküldése.

Egyszer díj: 65 000,- Ft + áfa-tól (mely a tartalmazza a kiválasztott sablon kizárólagos használatát, a honlap technikai hátterének kiépítését, a megküldött szövegek és képek feldolgozását (4-5 menüpont), domain név bejegyzését, az elkészült weboldal publikálását.)

Havi díj: 1 490,- Ft + áfa-tól (a negyedévente fizetendő fenntartási díj tartalma: 50 Mb tárhely, egy email cím, domain és webszerver fenntartás.)

Amennyiben az előre elkészített honlapsablonok között nem talál Önnek megfelelőt, különleges igényei vannak, vagy adatbázis alapú website (pl. ingatlanközvetítéssel is foglalkozó iroda esetén az ingatlanok bemutatása) fejlesztésében gondolkodik, úgy szívesen készítünk egyedi ajánlatot.

Kapcsolatfelvétel

Ügyvédi iroda:
Kapcsolattartó:
Telefon:
Email:
Cím:
A következő szolgáltatások érdekelnek.
Kérdés, észrevétel.